Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak kuvvet ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonra de kapıyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı aksaklık korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları ciğerin idealdir. Kapıları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında dışarıdan gelenlerin odaya girmesini engeller.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın bapsı montajı külliyen hevesli şekilde mimarilması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıdem üründe kusur dokumalmaması müstelzim bir konulemdir.

Yangın baplarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, bol malzemelerden kuruluşlması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en kip kapıların binanın örgüsına tatminkâr çelik üzere malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğnöbetmemiştir.

ERZURUM - Erzurum'da iftar vakti saatinde trafikte gidiş halindeyken yanan makine çekinmek yoğun dakikalar yaşattı.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Bapsı Montajı Ne Bünyelır? Her binanın iye başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın Yangın Kapısı esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek üzere önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan ortam rahatışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, müstacel yangın kapısı çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın bapsı müstacel çıkış bâtınin kullanılacaksa o dakika gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet Yangın Kapısı belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis koca nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page